Karriär

Styr din framtid med oss

Hos oss jobbar ett tight team med bland annat mjukvarukonsulter, elektronikingenjörer, konstruktörer och projektledare. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi vill bevisa att det går att kombinera topprestationer med familjeliv. Eller singelliv. Eller just det typ av liv som du lever.

För vi är övertygade att om du kan satsa fullt ut på det som du är bra på, och samtidigt få ihop livspusslet, så kommer vi som bolag att lyckas. Så vad säger du – vill du vara med på resan?

… år är åldersspannet på vår yngsta och äldsta medarbetare.

… städer kan stoltsera med ett Springbreeze-kontor.

… års erfarenhet av att sätta medarbetaren först.

Våra byggklossar

Frihet

Frihet under ansvar är en uttjatad klyscha. Men samtidigt är det precis vad det handlar om. För om du själv ska kunna styra din framtid krävs det också att du får friheten att göra just det. Därför kommer vi aldrig lägga oss i hur du lägger upp ditt arbete. Det är helt upp till dig. Så länge vi tillsammans löser kundens utmaningar och tar fullt ansvar för uppgiften.

Smidighet

Vi vill skala bort allt som är onödigt, både för våra kunder och oss för själva. Det gör att vi snabbt är i gång med våra uppdrag, och utan krångliga system som ska implementeras. Väl på plats kan man bäst beskriva oss som kameleonter. Vi smälter in i organisationen och gör jobbet. Effektivt och smidigt helt enkelt. 

Gemenskap

Även som konsult är gemenskap A och O. Därför ser vi till att samla gänget och träffas så ofta vi kan. Afterworks, hockey, bowling – you name it! För vi som jobbar på Springbreeze är inte bara kollegor, vi är också vänner som gillar att umgås med varandra. Det betyder att om du kör fast med ditt uppdrag – eller bara behöver någon som lyssnar – har du kollegor som alltid ställer upp och som bara är ett samtal bort. 

Förmåner

Det kanske låter kaxigt, men vi anser oss själva vara branschledande sett till mjuka värden. Och i kombination med våra andra förmåner har vi ett riktigt bra erbjudande för dig som är intresserad av att bli en del av Springbreeze.